ThetaTechnika®

ThetaTechnika®

KRISTÁLYELHELYEZÉS GYAKORLAT-UTAZÁS TÉREN ÉS IDŐN ÁT

2017. április 20. - ThetaTechnika® Blog

A kristálykirakás az egyik legérdekesebb transzcendentális élményem.

Ki ne szeretné tudni, hogy honnan jött, mely erényekkel rendelkezik, mely tulajdonságát melyik ősétől, melyik generációból örökölte? Vagy, ki ne szeretné ismerni, megérezni a szent emberek, a felemelkedett mesterek tudását?

A kristálykirakás egyfajta irányított meditáció, amelyben kristályokat helyezünk a test köré.

Ez lehetővé teszi a hosszú ideig fenntartott théta állapotot, ahol az információk meglehetősen gyorsan és pontosan áramlanak a gyakorló felé. 

A KRISTÁLYGYAKORLATOT A KÖVETKEZŐKRE LEHET HASZNÁLNI:

-         - Ősi minták megtekintése,

-         - Genetikai emlékezet,

-        -  Jó, pozitív tulajdonságaink megerősítése, beintegrálása,

-         - Találkozás Ősökkel, Vezetőkkel, Szent Emberekkel, Gyógyítókkal

-         - A jövő felfedezése.

Amikor a kristálykirakás segítségével valaki visszamegy egy előző életbe, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az ott szerzett tapasztalat a saját korábbi életéből származik. Sok esetben ezek inkább genetikai minták, őseink genetikai emlékezete, amit sejtjeink tárolnak.

Garantáltan életed egyik legnagyobb kalandjában lesz részed! Utazás befelé, vagy ki az Univerzumba, dimenziókon vagy életeken át, előre vagy hátra az időben, vagy hova is? Ja, vagy most ők utaznak hozzám, mert fontos vagyok számukra? Értékes!?

TALÁLKOZÁS LELKI-SZELLEMI VEZETŐKKEL, NAGY TUDÁSÚ MESTEREKKEL

Ez a téma mindenkit tűzbe hoz. De még érdekesebb, amikor az ember saját maga tapasztalja meg! Van, amikor tudja, kivel kommunikál, van, amikor nem is érdekes a név, csak a tudás minőségére figyel, a számára egyértelmű közlésre.

Ők azok, akik leginkább szavak nélkül, gondolati úton közvetítik mondandójukat. Ha az emberek által ismert kommunikációra vársz, valószínűleg meg fogsz lepődni, mert nagyon érdekes módot választanak a közlésre; leginkább megmutatnak egy érzést, egy olyan érzést, amire szükséged van, és sokszor beáramoltatják a testbe azt. Az ilyen élményeket, mert olyannyira meghatározóak csak gyatrán tudjuk szavakba önteni, mert nincsenek rá szavak. És nem is a szó a fontos (vagyis csak nekünk, mert szeretnénk elmesélni másoknak is, hogy részesüljön belőle, de gyorsan rájövünk, hogy ez szinte lehetetlen, ez az, amit meg kell tapasztalni), hanem az élmény. Az, hogy sejtjeid ismerjék az érzésnek vagy erénynek a minőségét, hogy be legyen kódolva a DNS-be, mert attól fogva ismerni, tudni, érezni és érteni fogod az adott minőséget. Miért fontos ez? Mert, amire mintád van, azt tudod kezelni.

Példa a szentek minőségére: Jézus tudja a szeretetet, Mária tudja az anyát, Magdolna a nőt, a finom, de mégis határozott női teremtés minőségét tőle lehet megtanulni. Mózes ismeri az értéket, és ez által a pénz, a bőség minőségét. Miért őket említem? Nagyon egyszerű, mert ebbe a kultúrkörbe tartozunk, és mivel nekik volt földi életük, könnyen tudják közvetíteni az általuk megtapasztalt tudást. Ja és majdnem kihagytam: Szt. József egy olyan pasi, ja nem pasi, bocsánat, FÉRFI minőség nagybetűvel, hogy amikor először éreztem, a döbbenettől megszólalni sem tudtam, hogy ilyen létezik? Minden nőtársamnak kívánom, hogy legalább hasonlót ismerjen meg, és garantáltan lesz támasz és férfi minőség az életében. 

Szóval, kalandra fel! Aki megismeri a kristályelhelyezés gyakorlatot (ami egy kevésbé ismert ThetaHealing® technika), valószínűleg többször szeretné átélni azt.

Egy nagyon izgalmas játék, lehet így is nézni, de amint meghallod, megérted a küldöttet, tudni fogod, hogy túl minden játékon az egyik legnagyobb tanítást hozta számodra, kedvesen, végtelen elfogadással és nagy-nagy szeretettel. 

A kristályelhelyezés gyakorlatra lehet meghatározott céllal jönni, témával, vagy csak úgy, akarás nélkül. Úgyis az univerzum tudja a legjobb úton, s módon, hogy hol tartok és mi a következő lépés, amit meg kell tenni, a következő erény, amit be kell integrálni. Csak megengedem nekik, hogy tanítsanak, hogy segítsenek. 

A kristályelhelyezés gyakorlatnak előfeltétele nincs. Ezen a napon egy kis ízelítőt is kaphatsz a ThetaHealing® világából. De, aki ismeri ezt a módszert, érti, hajlandó is tenni érte, és nem csak a csodát várja, az tudja, hogy a negatív hitrendszereket, rossz programokat, traumákat kiásni szép, de sokszor folyamatos munka. A mai napon nem a nehézségeken keresztül haladunk előre, nem a rosszat térképezzük fel, hanem a pozitív dolgokra, jó tulajdonságokra, és életekre fókuszálunk. A kristálykirakás abban más, hogy most a jót keressük, amelyet elődeink hagytak ránk. És nagyon felemelő, amikor meglátjuk, hogy van, volt ilyen. Nagy lökést, lendületet, motivációt tud adni önmagad felfedezésének útján. Az ún. pozitív hitrendszereket erősítjük, töltjük be 10-100 szoros erővel egyfajta varázslatos módon. És a nap végére sokkal jobban értékeled magad, mint gondoltad volna!

A következő Kristályelhelyezés gyakorlás: 2018. Április 21. (14.00-19.00) Dunaharaszti

Molnár Erika

Master of ThetaHealing

www.thetatechnika.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://thetatechnika.blog.hu/api/trackback/id/tr4812440541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása