ThetaTechnika®

ThetaTechnika®

LÉLEKTÁRS KERESTETIK

Lélektárs, mint divatos fogalom? Létezik ilyen, vagy ez is csak valami ezoterikus kiváltság?

2017. április 13. - ThetaTechnika® Blog

LÉLEKTÁRS egy olyan létező, akit ismersz már egy más térből, más időből, valahonnan.

„ A lélektársak néha összhangban vannak, néha összeillenek, néha nem, de a szíved ösztönszerűen emlékszik rá és szereti őt. A lélektárs mágneses erővel hat rád, a szíved felgyorsul és a tenyered izzadni kezd. A lélektársban van valami különleges.” (V. Stibal)

LÉLEKCSALÁDUNKBÓL kikerülve érkezünk ide a Földre, hogy itt, mint egy tanulópályán beteljesítve az általunk választott tervet fejlődjünk, változzunk, elsajátítsunk vagy megerősítsünk sok-sok erényt, amivel változást hozhatunk létre belső világunkban, családunkban, a környezetünkben, és ezen keresztül az egész Univerzumban.

Van, amikor egyedül haladunk az úton, van, amikor kísérőkkel, társakkal, és ha szerencsénk van, lélektársakkal. Sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy rájöjjek, hogy sokféle lélektárs minőség létezik. Több nehéz helyzet volt, ami tanított erre, de volt sok vicces helyzet is, olyan, amikor felnéztem az égre, és nevetve mondtam fölfelé: „ Na jó, hülyének nézel, ne szórakozz velem!” Ugyanis az Univerzumnak nagyon jó humora van! 

Csak csendben jegyzem meg, hogy szeretünk magunknak nehéz helyzeteket kreálni, mert tudat alatt azt hisszük, hogy akkor az értékesebb, ja és a mai ezotéria is azt erősíti még, hogy le kell nulláznod magad ahhoz, hogy előreléphess. Szerencsére ma már másképp látom.

NEHÉZ, DE TANULSÁGOS TANULÓPÁLYA /ÉN SEM EGYEDÜL ÉRKEZTEM IDE 

Miért írom ezt le? Mert sokan vagyunk, voltunk ebben a helyzetben, sokkal többen, mint azt az olvasó gondolja! Két kísérővel érkeztem anyukám pocakjába, itt úgy hívják, őket hogy ikertestvér. Egy fiú és egy lány volt, a fiúval nagyon nagy volt a szimbiózis közöttünk, ő igazi lélektárs volt. Amikor pár hét múlva kiment a térből elsőként a magányosságot tapasztaltam meg. A hiány, az egyedül kell megcsinálnom a dolgokat, a nincs segítség érzését. Ezzel küzdöttem nagyon sokáig, elhittem, mert megtapasztaltam, hogy egyedül kell mindent végigcsinálnom. Egyedül is tettem a dolgom, és sok olyan élethelyzetet teremtettem, hogy magamra maradtam, csak magamra számíthattam.

Ebben az esetben, ha van az embernek lélektársa, -mert nekem volt, és nyilván nem dolgoztam fel az elvesztését, azon egyszerű ok miatt, hogy sokáig nem tudtam róla-, általában mit csinálunk? Nem engedünk oda senkit abba a minőségben, mert az a lélektárs helye, és mivel itt férfiről volt szó, a férfi helye be van töltve! Be tud lépni egy valós emberi lélektárs minőség? Nem.

De ez csak egy példa a sok közül. Sok-sok furcsa helyzetet tud produkálni az élet vagy inkább saját magunk?

LÉLEKTÁRS MEGTALÁLÁSÁT HÁTRÁLTATÓ TÉNYEZŐK

-          ha beéred kevesebbel,

-          ha mint a példa mutatta, áll már valaki azon a helyen,

-          ha energetikai kapcsolatban vagy az előző pároddal, társaddal,

-          ha nem zártad le a régi kapcsolataidat teljesen,

-          ha függő párkapcsolatokat alakítasz ki,

-          ha csak adni tudsz,

-          ha félsz kapcsolódni.

KI AZ IGAZI?

Valószínűleg több lélektársad is van. Néhányan előbb találják meg a Lélektársukat, mint ahogy szeretnék, vagy mint, ahogy felkészültek rá. Hányan élnek olyan párkapcsolatban, hogy találkoztak fiatalon egy társsal, de valahogy nem úgy alakultak a dolgok, mint tervezték? Szétváltak útjaik, majd évtizedek múlva újra találkoznak, és folytatódik minden elölről, csak már egy jobb minőségben. Valószínűleg mindketten sok mindent megtanultak már, bölcsebbek is lettek talán, vagy eljutottak odáig, hogy már tudják értékelni a kapcsolatot. 

Van úgy, hogy az életben több Lélektárs, vagy annak látszó egyén érkezik. Egy biztos, tudni fogod, hogy ő az!

Ezekkel az emberekkel feladatod van. Ezek a feladatok nagyon különbözőek lehetnek: le kell zárnod valamit a múltból, segítened kell neki, valamire tanítod, valamit tanulsz tőle, közös dolgokat kell megcselekedni, közös célokat kell elérni. Szóval leginkább valamilyen karmikus kapcsolatban vagytok.

Ha a feladat beteljesedett, vagy jön egy másik, és a két ember szépen halad együtt előre, vagy a kapcsolatnak vége. Ezt általában nem szeretjük észrevenni, mert gyakran fáj. Valószínűleg mindenki több tucat embert ismer, aki bármi áron megjavítaná a kapcsolatot, ami már végérvényesen lejárt, legalább is egyelőre.

LÉLEKTÁRSAT KERESEL, VAGY RABSZOLGÁT? 

Legbelül a legtöbb ember arra vágyik, hogy a szerelme legyen a társa, és minden egy személyben. Akinek adhat, és akitől kaphat, akivel elkezdheti és leélheti az életét, akivel még öregkorában is kéz a kézben sétál. Ő az Isteni Lélektárs, legalább is a ThetaHealing® rendszerében ezzel a névvel illetik.

Az emberek természetüknél fogva olyan emberrel szeretnének együtt lenni, együtt élni, akivel életre szóló, és jelentőségteljes kapcsolatot tudnak kialakítani. Az a fontos számunkra, hogy megtaláljuk azt a különleges embert, akiben megbízunk, akivel biztonságban vagyunk, és jól érezzük magunkat, aki a nagybetűs TÁRS. Nem a hátadon mászik fel valahova, és nem csak azért van, hogy szolgáljon téged!

Ezeket hívják függő kapcsolatoknak, amikor a másiknak a te erődre, vagy jelenlétedre van szüksége, egészen addig, amíg a célját el nem éri. Utána általában angolosan továbbáll, egy másik olyan „partnert” keresni, aki továbbszolgálja az ő érdekeit. (De ne vessünk rájuk követ, valószínűleg azért alakítanak ki ilyen silány kapcsolatokat, mert nem tanították meg őket szeretni. Mert nincs mintájuk a biztos kötésre, akkor meg honnan is tudnák, hogy hogyan kell azt csinálni?)

A kiforrott személyiséggel rendelkező emberek már nem függő kapcsolatot alakítanak ki. Jól vannak egyedül is. Tudnak élni és érvényesülni önmaguk is. Itt most sok szingli fog felsóhajtani, hogy de jó! Én ide tartozom! 

De nagyon sok ember azért marad társ nélkül, mert valami folytán fél beengedni egy másikat, fél kapcsolódni, ezáltal észre sem veszi, vagy folyamatosan elriasztja magától a jelentkezőket. Leginkább azért nem, mert elszenvedett már egy, vagy több olyan traumát, amit eddig nem sikerült feloldania.

LÉLEKTÁRSI MINŐSÉGEK - A KAPCSOLÓDÁS SZINTJEI

/Forrás: Vianna Stibal: Találd meg a lélektársad c. könyvéből/

1. Ikerláng: Az ikerláng olyan személy, mint amilyenek mi magunk vagyunk. Olyan, mintha a tükörbe néznél, és a magad problémáit látnád. Nem valószínű, hogy tartós kapcsolat lesz belőle.

2. Az inkompatibilis lélektárs: Ő egy olyan lélek, akit már korábban ismertünk egy más helyről, más időből, ezért már megvan az érzelmi és fizikai vonzalom. Nagyon könnyű vele szerelembe esni, mert emlékeznek rá a sejtjeid. Az inkompatibilis lélektárs lehet az, aki elvezet a valóban hozzád illő (kompatibilis) lélektárshoz. Azért küldte őt az univerzum, hogy meg tudd fogalmazni, hogy milyen lélektársat szeretnél valójában.

3. A csiszolatlan gyémánt: Ő olyasvalaki, akiben megvan az összes olyan tulajdonság, amely szükséges ahhoz, hogy kompatibilis lélektársak legyetek, csak még nem forrott ki teljesen, még nincs teljesen „kész”. Ő az, akin még lehet alakítani.

4. A befejezetlen ügyek miatt kialakuló lélektársi kapcsolat: Ők azok a lélektársak, - ahogy az elnevezésben is benne, van-, akiknek befejezetlen ügyeik vannak hátra, és emiatt lépnek be az életedbe. Valamit le kell zárni, valamit meg kell tanulni még egymástól. Általában a kapcsolat csak a feladat lezárásáig tart. 

5. A kompatibilis lélektárs: Ők olyan lélektársak, akik a jelen pillanatban tökéletesen illenek egymáshoz, de ha különböző tempóban fejlődnek, akkor a kapcsolat véget érhet. 

6. Kompatibilis élet-lélektárs: Ő olyan személy, aki végigkísér egész életeden, veled együtt változik, fejlődik, alakul. Ezek az emberek bátorítják, inspirálják, segítik egymást. Közöttük nagyon mély vonzalom van, ami kiállja a próbákat.

7. Isteni lélektárs: Ő több mint a kompatibilis lélektárs, méghozzá annyiban, hogy nem csak egy értéket, világnézetet, eszmét vallanak, hanem osztoznak a feladatban, amiért ide születtek. Ezt isteni időzítésnek nevezi a ThetaHealing®. Tehát ebben az inkarnációban ugyanazt az életfeladatot végzik egyszerre egy időben.

„Vannak, akik egyedül is képesek véghezvinni isteni küldetésüket. Az emberek többsége azonban nem szeret egyedül lenni. Tudod, miért? Azért, mert nem arra lettünk teremtve, hogy egyedül legyünk, hanem arra, hogy isteni küldetésünket egy számunkra rendkívül különleges ember segítségével és támogatásával vigyük véghez! Ez pedig azt jelenti, hogy küldetésünk egyik része nem más, mint hogy megtanuljuk, azt, hogyan szerethetjük a másikat maradéktalanul és teljesen.”

Kívánom minden kedves Olvasónak, aki vette a fáradtságot és végigolvasta ezt a kis összefoglalást, hogy találja meg a számára legjobb, legmegfelelőbb lélektársat, vagy vegye észre, hogy vele él!

Molnár Erika

Master of ThetaHealing®

www.thetatechnika.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://thetatechnika.blog.hu/api/trackback/id/tr3112423689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása