ThetaTechnika®

ThetaTechnika®

Te és Belső Köröd ThetaHealing® tanfolyam

Fejleszd kapcsolataidat 3.

2019. május 13. - ThetaTechnika® Blog

Öt Fejleszd a kapcsolataidat tanfolyam van a ThetaHealing® rendszerében. Az egyik ebből a Te és a belső köröd tanfolyam arról szól, hogy te milyen fejlődési szakaszban vagy, mely élet területeken az elme melyik fejlődési szakaszában tartasz, és hogy a körülötted lévő emberek hol tartanak? Gyermeki mentalitásuk van, felnőtt, vagy bölcs?

Megtanulod azt, hogy hogyan ismerd fel könnyedén az emberi fejlődés szakaszait, meglátod, hogy Te hol tartasz és hol tart a környezeted.

Megtanulod azt is, hogy mely életterületeken hol tartasz. Tapasztalatok szerint nem minden életterületen működünk egyformán.  Milyen mintákat mutatsz a magánéletben, a párkapcsolatban, mit a munka területén, mit a barátok területén.  Például, lehet, hogy a munkában felnőttként működsz, de a párkapcsolatban gyerekmintával élsz. Megtanulod, hogy miért alakult ez ki, és hogy hogyan lehet ezen változtatni.

Arról is szól még a tanfolyam, hogy kik azok az emberek, akikhez kapcsolódsz? Kiket engedsz magadhoz közel és miért engeded őket oda?  

(Három körre osztjuk az embereket az életünkbe. A kapcsolatok körei közül a legfontosabb a belső kör. Ide csak olyan embereket kellene beengedni, akikben megbízunk.)

Megnézzük, hogy kiket engedsz a belső körödbe, és miért? Azt is, hogy hogyan változnak ezek a körök? Miért változnak meg?  Hogyan változtathatod meg tudatosan?

Ezen a szemináriumon megtanulod, hogy hogyan válj sikeressé azáltal, hogy a legpozitívabb hatásokkal és emberekkel veszed körbe magad. Megtanulod,  hogyan válassz olyan embereket, akik hozzáadnak az életedhez, akik segítenek abban, hogy kialakítsd a bölcs  elme szakaszát. Nagyon izgalmas témák ezek.

Tehát a tanfolyam megmutatja, hogy hogyan lásd magadat, hogyan lásd az embereket körülötted, legyenek azok családtagok, barátok, munkatársak. Hogyan fogadd őket az életed különböző területeire úgy, hogy mindannyian jól érezzék magukat ebben a kapcsolódásban. Megtanítja azt is, hogy hogyan kell szelektálni, hogyan lépj túl a bántó, elhagyó, eláruló kapcsolódásokon. Természetesen megtanulod azt is, hogy hogyan tudj, egyik fejlődési szakaszból a másikba lépni.

A Fejleszd a kapcsolataidat tanfolyamok egymástól függetlenül is elvégezhetőek.

Alapfeltétele: alap, haladó és áss mélyebbre konzulensi tanfolyam.

A következő tanfolyam időpontja: 2019. Május 25-26.

Bejelentkezés: http://www.thetatechnika.hu/index.php?p=6

Molnár Erika Master of ThetaHealing®

A bejegyzés trackback címe:

https://thetatechnika.blog.hu/api/trackback/id/tr1514823622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása