ThetaTechnika®

ThetaTechnika®

Változások a ThetaHealing® tanfolyamok sorrendjében

2019. november 18. - ThetaTechnika® Blog

A ThetaHealing® egy élő, folyamatosan változó rendszer. A változás alatt a fejlődést, a minőségi változást értem. Mi tanárok szerintem nem tudunk úgy oktatói képzésre menni, hogy valami teljesen újat ne hallanánk. 

Érdekességképen, csak megemlítem, hogy a ThetaHealing® technika 154 országban van jelen, a világon több 100 ezer konzulens, azaz segítő dolgozik, és pár 100 tanár tanítja a módszert világszerte. Vannak olyan országok a világon, ahol ezt a módszert a TB. támogatja,  ilyen például Kanada.

Vianna Stibal a módszer megalkotója minden évben valami újat ad hozzá az általa felépített rendszerhez. Az alap már 25 éve stabil, ugyanazon az elven működik.

A tanfolyamok egymásra épülnek, a ThetaHealing® létét pedig folyamatos tudományos kutatások támasztják alá. Vianna arról tájékoztatott, hogy elértük a kritikus tömeget, ahhoz, hogy ez a tudás még gyorsabban megjelenjen a kollektív tudatban. 

Tehát folyamatos megújulás figyelhető meg, új ismeretek, új tanfolyamok kerülnek be, segítve a hatékonyabb és elmélyültebb munkát, ami abban segít, hogy megértsük a bennünk és körülöttünk zajló folyamatokat, illetve, hogy hatással legyünk azokra.

A legújabb tanítások a Te és a Fejleszd a kapcsolatok tanfolyamok.

Ennek négy része van:

A Te és a Partnered,

Te és a Teremtő,

Te és a Belső Köröd,

Te és a Föld. És ehhez a csoporthoz tartozik még a Világgal való kapcsolat tanfolyam. (Ezek lesznek a feltételei az hamarosan megjelenő DNS 4 tanfolyamnak.)

De maradjunk a sorrendiségnél:

Eddig, aki el akarta sajátítani a ThetaHealing® alapokat, neki érdemes volt elvégezni 3 tanfolyamot, amik szigorúan egymásra épülnek.

Ezek voltak az Alap, Haladó és az Áss mélyebbre tanfolyam. 

Itt lesz változás, valószínűleg 2020-tól, ezt közölte most az őszi tanári szemináriumon Svájcban.

Most pedig még egy tanfolyam bekapcsolódik ebbe rendszerbe:

Alap-Haladó-Áss mélyebbre-TE és a Teremtő, ezek kellenek majd ahhoz, hogy valaki el tudja végezni a DSN 2 tanfolyamokat. 

Ez a négy a DNS1 ezek, amelyeknek a céljuk, hogy biztonságosan eligazodj az alapokban, a ThetaHealing munkában, és használni tudd azt.

Itt egy kicsi változás lesz, ez után a négy után lehet magasabb tanfolyamokat végezni, mint a Világgal való kapcsolat, az összes többi Fejleszd a kapcsolataidat tanfolyam, Game of Life, majd a Létezések síkjai.

A DNS2 csoportba Intuitív Anatómia, Betegségek, rendellenességek. Itt marad a sorrend. A DNS 2 tanfolyamok célja az, hogy fejleszd önmagadat, itt sok hitrendszeri munka, ásás van, ami átírja az egyén rendszerét, természetesen a jó, a kívánt irányba. Ezek azok a tanfolyamok, amik segítenek abba, hogy kilépj a jól ismert komfortzónából.

DNS 3 (így is nevezik a tanfolyamot) az a képességeinket fejleszti, sok hittel kapcsolatok munka van itt. Itt dolgozunk a lehetetlennek témakörével.

És még egy ÚJ infó! Már beszélt Vianna a tervezett DNS 4-ről, tematikáról még nem, de azt mondta, hogy 4db DNS 4 tanfolyam lesz. Időpont még nincs, hogy ezek mikorra várhatóak.

És hogy a ThetaHealing® rendszere a DNS 7-ig látható előre. Most ez a terv.

Tehát két fontos változás lesz A TE és a Teremtő előrelép,  az alap tanfolyamok közé fog tartozni és jön a DNS 4. hamarosan!

Köszönöm a figyelmet, hogy elolvastad! Ha hasznosnak tartottad, kérlek oszd meg!

 

Molnár Erika, ThetaHealing® Mestertanár

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thetatechnika.blog.hu/api/trackback/id/tr8915312330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása