ThetaTechnika®

ThetaTechnika®

The Game of Life-Az élet játéka ThetaHealing tanfolyam

2017. március 05. - ThetaTechnika® Blog

Akarsz játszani? A tanfolyam mottója: " A lehetetlen lehetséges." Három napon keresztül lépésről-lépésre bontja le a siker felé vezető akadályokat és építi fel a siker, a kiteljesedés felé az utat.
Arról szól, hogy életed "elszenvedőjéből" hogyan válhatsz az irányítójává. Hogyan lehet az "utas" helyzetből -amikor még a körülmények diktálnak-, életünk "vezetőjévé" válni, amikor a körülmények körénk rendeződnek. Arról szól, hogy hogyan lehet a hiányoldal helyett a van teréből teremteni és alkotó üzemmódba kapcsolni.
A tanfolyam tematikáját egy japán üzletember dolgozta ki, aki gyógyulásért fordul a ThetaHealing technikája felé. HIroyuki Miyazaki üzletemberként közel 20 évig dolgozott a Wall Street-en és ezt a tudást hozta be a ThetaHealing világába és fejlesztett ki a Game of Life tanfolyamot. Az üzleti világot ötvözi a spirituális tudással, ettől olyan sikeres és nagyszerű ez a tanfolyam.
A cél felé vezető lépcsőfokok a következők:
- Felszabadulás szülői minták, a generációs minták alól,
- Felszabadulás a múlt kötelezettségei alól,
- A társadalmi kötelezettségek alól,
- A kortársak irányítása alól,
- A bőség befogadása, kilépés komfortzónából,
- A valódi erő megélése,
- Tervezés, manifesztáció.

A három napos megtapasztalás több száz hátráltató hitrendszert érint, és ezeket fordítja át teremtő, azaz pozitív hitrendszerekké, gondolatokká.
Azzal, hogy elvágod a régi kötődéseket, megengeded magadnak, hogy kihozd magadból a legjobbat, és egyben meglásd az Életcélodat. Hiszen a vágyak akkor teljesülnek, ha azok egybeesnek az életcéllal és a isteni időzítéssel.

A tanfolyam előfeltétele ThetaHealing alap (DNS1) és haladó (DNS2) tanfolyam.
Ideje: 2018. December 15-17.
A tanfolyam Think által megszabott díja: 500 USD (145.000Ft)
Ösztöndíjjal, egyösszegű előzetes befizetéssel  120.000 Ft. Az ösztöndíj kérelemhez egy pár soros levelet kérek indoklással a info.thetatechnika@gmail.com címre.
A tanfolyamot ismétlőknek további 50% kedvezmény.

Az tanfolyam elvégzésével az amerikai központ (THinK – ThetaHealing institute of Knowledge) által kiállított oklevélben részesülsz, mely (és kizárólag ez) jogosít fel a konzulensi tevékenységre és arra, hogy részt vegyél Vianna, és aThetaHealing® további tanfolyamain.
A tanfolyamot Molnár Erika okleveles Master of ThetaHealing® tanár vezeti.

Helyszín: Békéscsaba,
Adrássy út 30. Szervező: ThétaDimenzió, Szántó Magdolna
A tanfolyamról több információt kérhetsz telefonon vagy e-mailben.

Jelentkezés: az info.thetatechnika@gmail.com címen lehetséges.


Üdvözlettel: Molnár Erika
Master of ThetaHealing
www.thetatechnika.hu
06-70-507-5025

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thetatechnika.blog.hu/api/trackback/id/tr4212315087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása