ThetaTechnika®

ThetaTechnika®

World Relation-Világgal való kapcsolat tanfolyam

Te milyen mintákat hordozol?

2018. június 13. - ThetaTechnika® Blog

A ThetaHealing® Világgal való kapcsolat tanfolyam számomra az egyik legizgalmasabb, legérdekesebb tanfolyam, amin a legtöbbet tudtam meg elvégzése és tanítása alatt magamról, mint azt valaha is gondoltam volna.

- Ez a tanfolyam arról szól, hogy milyen ősi mintákkal rendelkezel?

- Mi az, amit a DNS-ed tárol?

Nem mindegy, hogy milyen genetikai készlettel rendelkezel, mert a DNS-ed nemcsak a hajad, a bőröd és a szemed színét határozza meg. Nemcsak 50-50%-ban anya és apa genetikájából származol, hanem több generációra vissza a családod genetikai mintáiból is. Például: tudod-e, hogy

-         ki volt, honnan érkezett a dédnagypapád?

-         honnan származtak a felmenőid?

-         tudod-e ki vagy valójában, hogy milyen vérvonalat képviselsz?

-         nemes vagy, vagy szolga, vagy talán volt/van benned királyi vér?

A lényeg, hogy sokunknak fogalma sincs arról, hogy milyen faji indentitásokat hordozunk a DNS-ünkben, milyen rejtett érzések és érzelmek irányítanak. (…)

Ami biztos, hogy mind egyediek vagyunk, mert lehet, hogy ugyanabba a családba születsz a testvéreddel, tehát a család genetikája ugyanaz, de mindenki más előzetes tapasztalatokkal lép be a családja energetikájába. Te és a testvéred lehetsz nagyon hasonló, de mégis más. Mind egyediek vagyunk, mert más mixtúra van bennünk a fajok DNS-ből, és azokból a kultúrákból, ahonnan előzetes tapasztalataid vannak.

Nekem ikreim vannak, ráadásul egypetéjűek. A testük, az összes sejtjük azonos, ugyanabból a két sejtből alakult ki. Külső szemlélőnek tökéletesen egyformák. De ami különlegessé teszi őket, azaz előzetes lélektapasztalat Tehát a jellemük más, eléggé különböző.

A ThetaHealing® tanítása szerint az egyén személyiségét megszabja a neveltetése - ezt alapsíkos hitrendszereknek nevezzük, a generációs vérvonal – ezek a genetikai hitrendszerek. Az, hogy a generációd, az őseid hol éltek, milyen területeken?

Mit gondolsz? Hány százalékban van magyar? Vagy szerb, vagy szlovák, vagy sváb, vagy tót, vagy román, esetleg ukrán? Van –e benned cigány vér? Ha voltak a felmenőid között echte németek és volt valamikor, valahonnan cigány felmenőd, mit gondolsz, milyen programok futtatsz a sejtjeidben? Egy kis belső konfliktus, belső ellenállás, valószínűleg megtalálható, ez mind attól függ, hogy hány % az egyik, hány % a másik, és még mi van mellette?

-         Te milyen mixtúrával rendelkezel?

Könnyen kiderítheted, ha arra gondolsz, hogy melyik országba szeretsz elutazni? Hova, melyik országba vágysz? Hova soha nem szeretnél utazni, ami ellen minden porcikád tiltakozik? Mind benned van, csak más %-os arányban.

Vagy, ha sokat utazol, tudod, hogy honnan térsz vissza nagyon kellemes élményekkel? Honnan nem akarsz hazajönni? Hol kedvesek veled az ottaniak? Vagy hol bánnak veled nagyon rosszul? Esetleg, van olyan hely, ahol atrocitások értek?

Vagy, melyik nyelvet tanulok könnyen? Melyik egyáltalán nem megy be a fejedbe? Ezek nagyon árulkodó jelek.

De ha ThetaHealing®-et tanultál, túl vagy egy-két alapozó tanfolyamon, akkor foglalkozz vele, nézd meg, figyeld meg, érezz bele, hogy mi van a sejtjeidben! Egyik kezeddel megfogod a másik alkarodat, a csupasz bőrfelületen, théta tudatállapotba, vagy más néven módosult tudat állapotba kerülsz a szokott módon és lekérdezed az információt, majd dolgozol vele, szintén a szokott módon, ahogy tanultad. Ezt a folyamatot itt a théta módszer szerint ásásnak nevezzük.

Ezeket az előzetes tapasztalatokat nevezi théta rendszere történelmi hitrendszereknek. Valamint történelmi hitrendszer még a kollektív tudatban lévő hitrendszerek is. A KT hitrendszere az, amit a többség elfogad igaznak. A nemzet igazsága.

Ha te most Magyarországon élsz, bár élhetsz külföldön is, de itt születtél és még ráadásul magyarnak is vallod magad, (de csak megsúgom, még nem is kell, hogy magyarnak valld magad hatással van rád az ország, amiben tartózkodsz. Ha nyaralni mész külföldre, akkor a másik ország van rá hatással, mert beléptél az energetikájába.

Szóval, maradjunk a magyaroknál! Szerinted, milyen a magyarok hitrendszere? Miben hisznek leginkább? Mit hisznek el magukról? Itt könnyű, az élet, vagy nehéz, esetleg a balsors tép?

Tehát, tudod, amit sok ember hisz, a tárolódik a kollektív tudatban. Még, ha te nem is így gondolkodsz, egyfajta befolyással van rád.

Vagy: Milyen Magyarország történelme? A magyar nyertes vagy vesztes nemzet általában?

Milyen volt az ősi magyarok történelme? Szerinted milyen most?

Ugye a mondák szerint Hunor és Magor a csodaszarvas nyomát követve indult el ebbe az irányba, Attila, a hunok királya folytatta a vándorlást és a törzsét elvezette a Kárpát-medencébe. Most mi a helyzet? (J) Nem megy jól a sorunk? Nem megfelelő a hely, a helyzet, amiben vagyunk, vagy valami más, hát menjünk tovább nyugatra! Sokak még mindig ezt a megoldást látják a rávezetőnek. Még ez a mentalitás, vagy emlék dolgozik bennük.

Az, hogy milyen országban nevelkedsz, vagy élsz, emellett az is lenyomatot hagy, a DNS-ben, hogy milyen vallással rendelkezel? Fogadod a vallásos kultúrákat, vagy tagadod őket? Zavar, vagy nem? Ha ateista vagy, az is egyfajta hitrendszer, ami dolgozik benned. Nem véletlen lettél az!

Az őseid milyen vallásúak voltak, a törzsek, a népek, ahol éltél? A legtöbb háború a vallások miatt tört ki és tör ki a mai napig, Isten nevében gyilkolták egymást az emberek.

Meg lennél lepve, ha tudnád, hogy milyen sok vallást gyűlölsz, anélkül, hogy tudnád. Légy tudatában annak, hogy ezek többsége nem tőled származik, megkaptad, mint egy kis csomagot a generációtól, és jön saját előzetes tapasztalataid alapján is.

A Világgal való kapcsolat tanfolyamon nagyon sok rejtett hitrendszerrel találkozik a tanuló, ennek zömét az előbb felsoroltak teszik ki.

A tested tele van információval, csak tanulj be olvasni benne!

Ezen a tanfolyamon arra készülünk, hogy hogyan találjuk meg és engedjük el ezeket az előítéleteket. Ez túl meg azon, hogy nem szeretünk valakit, mert más a bőrszíne, más kultúrából jött, mint a miénk, vagy, mint a számunkra megszokott. Ezen túlmenően, vannak-e előítéleteid azokkal szemben, akik túl okosak, vagy túl szépek, vagy túl kövérek, vagy azokkal szemben, akik túl nagy autóval járnak? És így tovább…

A TH Világgal való kapcsolat előfeltétele: TH Alap, Haladó, és Intuitív Anatómia vagy Alap, Haladó és Dig Deeper - Áss mélyebbre tanfolyamok! (J)

Molnár Erika

Master of ThetaHealing® 

ThetaHealing® Mester tanár                     

A bejegyzés trackback címe:

https://thetatechnika.blog.hu/api/trackback/id/tr3514046178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása