ThetaTechnika®

ThetaTechnika®

Változások a ThetaHealing® tanfolyamok sorrendjében

2019. november 18. - ThetaTechnika® Blog

A ThetaHealing® egy élő, folyamatosan változó rendszer. A változás alatt a fejlődést, a minőségi változást értem. Mi tanárok szerintem nem tudunk úgy oktatói képzésre menni, hogy valami teljesen újat ne hallanánk. 

Érdekességképen, csak megemlítem, hogy a ThetaHealing® technika 154 országban van jelen, a világon több 100 ezer konzulens, azaz segítő dolgozik, és pár 100 tanár tanítja a módszert világszerte. Vannak olyan országok a világon, ahol ezt a módszert a TB. támogatja,  ilyen például Kanada.

Vianna Stibal a módszer megalkotója minden évben valami újat ad hozzá az általa felépített rendszerhez. Az alap már 25 éve stabil, ugyanazon az elven működik.

A tanfolyamok egymásra épülnek, a ThetaHealing® létét pedig folyamatos tudományos kutatások támasztják alá. Vianna arról tájékoztatott, hogy elértük a kritikus tömeget, ahhoz, hogy ez a tudás még gyorsabban megjelenjen a kollektív tudatban. 

Tehát folyamatos megújulás figyelhető meg, új ismeretek, új tanfolyamok kerülnek be, segítve a hatékonyabb és elmélyültebb munkát, ami abban segít, hogy megértsük a bennünk és körülöttünk zajló folyamatokat, illetve, hogy hatással legyünk azokra.

A legújabb tanítások a Te és a Fejleszd a kapcsolatok tanfolyamok.

Ennek négy része van:

A Te és a Partnered,

Te és a Teremtő,

Te és a Belső Köröd,

Te és a Föld. És ehhez a csoporthoz tartozik még a Világgal való kapcsolat tanfolyam. (Ezek lesznek a feltételei az hamarosan megjelenő DNS 4 tanfolyamnak.)

De maradjunk a sorrendiségnél:

Eddig, aki el akarta sajátítani a ThetaHealing® alapokat, neki érdemes volt elvégezni 3 tanfolyamot, amik szigorúan egymásra épülnek.

Ezek voltak az Alap, Haladó és az Áss mélyebbre tanfolyam. 

Itt lesz változás, valószínűleg 2020-tól, ezt közölte most az őszi tanári szemináriumon Svájcban.

Most pedig még egy tanfolyam bekapcsolódik ebbe rendszerbe:

Alap-Haladó-Áss mélyebbre-TE és a Teremtő, ezek kellenek majd ahhoz, hogy valaki el tudja végezni a DSN 2 tanfolyamokat. 

Ez a négy a DNS1 ezek, amelyeknek a céljuk, hogy biztonságosan eligazodj az alapokban, a ThetaHealing munkában, és használni tudd azt.

Itt egy kicsi változás lesz, ez után a négy után lehet magasabb tanfolyamokat végezni, mint a Világgal való kapcsolat, az összes többi Fejleszd a kapcsolataidat tanfolyam, Game of Life, majd a Létezések síkjai.

A DNS2 csoportba Intuitív Anatómia, Betegségek, rendellenességek. Itt marad a sorrend. A DNS 2 tanfolyamok célja az, hogy fejleszd önmagadat, itt sok hitrendszeri munka, ásás van, ami átírja az egyén rendszerét, természetesen a jó, a kívánt irányba. Ezek azok a tanfolyamok, amik segítenek abba, hogy kilépj a jól ismert komfortzónából.

DNS 3 (így is nevezik a tanfolyamot) az a képességeinket fejleszti, sok hittel kapcsolatok munka van itt. Itt dolgozunk a lehetetlennek témakörével.

És még egy ÚJ infó! Már beszélt Vianna a tervezett DNS 4-ről, tematikáról még nem, de azt mondta, hogy 4db DNS 4 tanfolyam lesz. Időpont még nincs, hogy ezek mikorra várhatóak.

És hogy a ThetaHealing® rendszere a DNS 7-ig látható előre. Most ez a terv.

Tehát két fontos változás lesz A TE és a Teremtő előrelép,  az alap tanfolyamok közé fog tartozni és jön a DNS 4. hamarosan!

Köszönöm a figyelmet, hogy elolvastad! Ha hasznosnak tartottad, kérlek oszd meg!

 

Molnár Erika, ThetaHealing® Mestertanár

 

Te és Belső Köröd ThetaHealing® tanfolyam

Fejleszd kapcsolataidat 3.

Öt Fejleszd a kapcsolataidat tanfolyam van a ThetaHealing® rendszerében. Az egyik ebből a Te és a belső köröd tanfolyam arról szól, hogy te milyen fejlődési szakaszban vagy, mely élet területeken az elme melyik fejlődési szakaszában tartasz, és hogy a körülötted lévő emberek hol tartanak? Gyermeki mentalitásuk van, felnőtt, vagy bölcs?

Megtanulod azt, hogy hogyan ismerd fel könnyedén az emberi fejlődés szakaszait, meglátod, hogy Te hol tartasz és hol tart a környezeted.

Megtanulod azt is, hogy mely életterületeken hol tartasz. Tapasztalatok szerint nem minden életterületen működünk egyformán.  Milyen mintákat mutatsz a magánéletben, a párkapcsolatban, mit a munka területén, mit a barátok területén.  Például, lehet, hogy a munkában felnőttként működsz, de a párkapcsolatban gyerekmintával élsz. Megtanulod, hogy miért alakult ez ki, és hogy hogyan lehet ezen változtatni.

Arról is szól még a tanfolyam, hogy kik azok az emberek, akikhez kapcsolódsz? Kiket engedsz magadhoz közel és miért engeded őket oda?  

(Három körre osztjuk az embereket az életünkbe. A kapcsolatok körei közül a legfontosabb a belső kör. Ide csak olyan embereket kellene beengedni, akikben megbízunk.)

Megnézzük, hogy kiket engedsz a belső körödbe, és miért? Azt is, hogy hogyan változnak ezek a körök? Miért változnak meg?  Hogyan változtathatod meg tudatosan?

Ezen a szemináriumon megtanulod, hogy hogyan válj sikeressé azáltal, hogy a legpozitívabb hatásokkal és emberekkel veszed körbe magad. Megtanulod,  hogyan válassz olyan embereket, akik hozzáadnak az életedhez, akik segítenek abban, hogy kialakítsd a bölcs  elme szakaszát. Nagyon izgalmas témák ezek.

Tehát a tanfolyam megmutatja, hogy hogyan lásd magadat, hogyan lásd az embereket körülötted, legyenek azok családtagok, barátok, munkatársak. Hogyan fogadd őket az életed különböző területeire úgy, hogy mindannyian jól érezzék magukat ebben a kapcsolódásban. Megtanítja azt is, hogy hogyan kell szelektálni, hogyan lépj túl a bántó, elhagyó, eláruló kapcsolódásokon. Természetesen megtanulod azt is, hogy hogyan tudj, egyik fejlődési szakaszból a másikba lépni.

A Fejleszd a kapcsolataidat tanfolyamok egymástól függetlenül is elvégezhetőek.

Alapfeltétele: alap, haladó és áss mélyebbre konzulensi tanfolyam.

A következő tanfolyam időpontja: 2019. Május 25-26.

Bejelentkezés: http://www.thetatechnika.hu/index.php?p=6

Molnár Erika Master of ThetaHealing®

A KÖNNYEBB GYERMEKKORÉRT

Nemcsak a felnőtteknek vannak elakadásai

 

A könnyebb gyermekkorért, miért ne segítenél tudatosan is gyermekednek, amellett, hogy az a legfontosabb, hogy szereted.

Nem csak a felnőtteknek vannak elakadásai. Még egy szerető közegben, családban is gyakori, hogy a gyerekek olyan helyzetbe kerülnek, ami megnehezíti életüket, félelmet, különböző traumákat okoz számukra.

HOL AZ ÉN HELYEM A CSALÁDBAN?

Amikor felborul egy család egyensúlya, részlegesen, vagy hosszabb időre, vagy csak ha az egyik szülő gyenge, nagyon gyakori az, hogy a gyerekek energetikailag „beállnak” a helyére és leginkább ott is maradnak. Tévedés ne essék, ez nem csak a csonka családokban figyelhető meg, de mindenképpen ott többször fordul elő gyakrabban ez a tendencia.

Elég az, ha egy szülő meggyengül, elfárad, a gyermek azért, hogy levegye róla a terheket, tudat alatt támogassa anyát, vagy apát. Azért, hogy mentse őt, elfoglalja a családban a helyét.  Mindezt a szeretet jogán, hogy a szülő átvészelje a nehezebb időszakokat. És nem is tudjuk, hogy ezt teszik, persze tudatosan ők sem, hogy milyen áldozatokat hoznak értünk. Sokszor ez akkor derül ki már, amikor valamilyen problémával felkeresik a terapeutát. Ezek a problémák, tünetek teljesen változatosak és sokfélék lehetnek: pl. párkapcsolati problémák, enerválatlan állapotok, immunrendszer betegségei, bőrbetegségek, hogy csak a leggyakoriabbakat említsem.

A gyermekeke csodálatosak! Bármit beáldoznak, mert szeretnek! Mentik a szülőt, mentik a családot.

Vagy nézzük az ikreket, első pillanattól fogva az egyik iker felelősséget vállal a másikért, ha veszélyben érzi a testvére életét, tartja, energetikailag segíti a másikat, hogy életben maradjon. Ezek a korai kötődési minták már az anyaméhben kialakulnak. És az egyik mindig erősebb, ügyesebb és talpraesettebb lesz, míg a másik hátrébb húzódik, megbújik a testvére árnyékában. Mindkét iker nyer ebből a helyzetből, de a nyereség miatt sokszor haragszanak is egymásra, és sajnos hasonló alá-fölérendeltségi viszonyokat alakítanak majd ki a párkapcsolataikban is. Miért? Egyszerűen azért, mert ezt a „mintát” ismerik.

Mint írtam ezek gyakoriak, nem is olyan extra esetek. De mivel kevés hely van, ahol valóban tanítják a család dinamikáját, kevesen tudnak róla, vagy csak későn jönnek rá, amikor már 20-30 éve, vagy még régebben futtatják a program.

KINEK KELL MEGFELELNI?

De maradjunk a kisgyermekkornál! Gondolják csak végig, milyen egy gyermeknek beilleszkedni egy közösségbe? Milyen lehet, milyen érzés lehet óvodába, iskolában menni? Emlékeznek rá, van róla saját élményük? Otthagyni anyát, apát, a biztonságot…és ismeretlenekhez alkalmazkodni, felnőttekhez, gyerekekhez egyaránt.

Vagy mennyi mindent kell teljesíteni egy iskolás gyermeknek? Lehet, hogy nekünk ez már a múlt, a történelem, és azt mondjuk, hogy: „Oh, ez csak egy iskola, ez bagatell, semmiség”. De neki nem az, nem bagatell dolog egy héten 3-4 témazárót megírni alig tízévesen!

Az a sok különböző elvárás, aminek meg kell felelnie, legyen szó a szülőről, a tanárokról, az iskolarendszerről. De erről hallunk épp eleget…

A legtöbb szülő elvárása, hogy legyen jó tanuló, járjon 3-4 külön órára, tudjon angolul, kínaiul, két évesen legyen háromnyelvű. Továbbá lovagoljon, csellózzon, nyerje meg a matekversenyt… Ja, csak ennyi, tényleg  semmiség!

MENNYIT ÉREK BARÁTKÉNT?

A gyerekek csodálatosak! De sokszor kegyetlenek, leginkább egymással.

Nézzük a barátkozás témakörét, mert az az egyik legfontosabb közege a gyerekeknek. Hogyan barátkoznak a gyerekek? Óvodában a külsőségek viszik el a figyelmet: „Hoztam piros autót otthonról? Te is hoztál? Nekem is van pörgős szoknyám. Neked is? Akkor legyünk barátok! De ha másnak is van pörgős szoknyája, piros autója, GI Joe-ja, Sellőbarbija, akkor az aktuális barát már nem is vele játszik.

Az iskolásoknál az érdeklődési kör szintén fontos. Vagy csak egy új teló… De megjelenik a tudatos csúfolkodás, a kritika. Mit érezhet az a gyermek, akinek nincs okos telefonja, márkás edzőcipője? Meddig kell követni a tömeget? Kell-e egyáltalán?

A gyerekkori barátságok sérülékenyek, és gyakran sérülnek benne gyermekeink is.

Miért ne adnánk meg nekik azt a lehetőséget, hogy másként lássák a világot, hogy a korai problémáikat gyorsan és hatékonyan tudják kezelni? Hogy túllépjenek a drámákon és traumákon és mondjuk, ne 40 évesen kelljen azzal foglalkozni, hogy „amikor anyukám otthagyott a bölcsibe, teljesen tehetetlennek éreztem magamat”. Miért ne adnánk nekik új, könnyebb, varázslatos, és működő szemléletmódot?

Molnár Erika

pedagógus, ThetaHealing Mestertanár

www.thetatechnika.hu

Te és a Belső köröd ThetaHealing® tanfolyam

Fejleszd a kapcsolataidat

Öt Fejleszd a kapcsolataidat tanfolyam van a ThetaHealing® rendszerében. Az egyik ebből a Te és a belső köröd tanfolyam arról szól, hogy te milyen fejlődési szakaszban vagy, mely élet területeken az elme melyik fejlődési szakaszában tartasz, és hogy a körülötted lévő emberek hol tartanak? Gyermeki mentalitásuk van, felnőtt, vagy bölcs?

Megtanulod azt, hogy hogyan ismerd fel könnyedén az emberi fejlődés szakaszait, meglátod, hogy Te hol tartasz és hol tart a környezeted.

Megtanulod azt is, hogy mely életterületeken hol tartasz. Tapasztalatok szerint nem minden életterületen működünk egyformán.  Milyen mintákat mutatsz a magánéletben, a párkapcsolatban, mit a munka területén, mit a barátok területén.  Például, lehet, hogy a munkában felnőttként működsz, de a párkapcsolatban gyerekmintával élsz. Megtanulod, hogy miért alakult ez ki, és hogy hogyan lehet ezen változtatni.

Arról is szól még a tanfolyam, hogy kik azok az emberek, akikhez kapcsolódsz? Kiket engedsz magadhoz közel és miért engeded őket oda?  

(Három körre osztjuk az embereket az életünkbe. A kapcsolatok körei közül a legfontosabb a belső kör. Ide csak olyan embereket kellene beengedni, akikben megbízunk.)

Megnézzük, hogy kiket engedsz a belső körödbe, és miért? Azt is, hogy hogyan változnak ezek a körök? Miért változnak meg?  Hogyan változtathatod meg tudatosan?

Ezen a szemináriumon megtanulod, hogy hogyan válj sikeressé azáltal, hogy a legpozitívabb hatásokkal és emberekkel veszed körbe magad. Megtanulod,  hogyan válassz olyan embereket, akik hozzáadnak az életedhez, akik segítenek abban, hogy kialakítsd a bölcs  elme szakaszát. Nagyon izgalmas témák ezek.

Tehát a tanfolyam megmutatja, hogy hogyan lásd magadat, hogyan lásd az embereket körülötted, legyenek azok családtagok, barátok, munkatársak. Hogyan fogadd őket az életed különböző területeire úgy, hogy mindannyian jól érezzék magukat ebben a kapcsolódásban. Megtanítja azt is, hogy hogyan kell szelektálni, hogyan lépj túl a bántó, elhagyó, eláruló kapcsolódásokon. Természetesen megtanulod azt is, hogy hogyan tudj, egyik fejlődési szakaszból a másikba lépni.

A Fejleszd a kapcsolataidat tanfolyamok egymástól függetlenül is elvégezhetőek.

Alapfeltétele: alap, haladó és áss mélyebbre konzulensi tanfolyam.

A következő tanfolyam időpontja: 2019. Május 25-26.

Bejelentkezés: http://www.thetatechnika.hu/index.php?p=6

Molnár Erika Master of ThetaHealing®

World Relation-Világgal való kapcsolat tanfolyam

Te milyen mintákat hordozol?

A ThetaHealing® Világgal való kapcsolat tanfolyam számomra az egyik legizgalmasabb, legérdekesebb tanfolyam, amin a legtöbbet tudtam meg elvégzése és tanítása alatt magamról, mint azt valaha is gondoltam volna.

- Ez a tanfolyam arról szól, hogy milyen ősi mintákkal rendelkezel?

- Mi az, amit a DNS-ed tárol?

Nem mindegy, hogy milyen genetikai készlettel rendelkezel, mert a DNS-ed nemcsak a hajad, a bőröd és a szemed színét határozza meg. Nemcsak 50-50%-ban anya és apa genetikájából származol, hanem több generációra vissza a családod genetikai mintáiból is. Például: tudod-e, hogy

-         ki volt, honnan érkezett a dédnagypapád?

-         honnan származtak a felmenőid?

-         tudod-e ki vagy valójában, hogy milyen vérvonalat képviselsz?

-         nemes vagy, vagy szolga, vagy talán volt/van benned királyi vér?

A lényeg, hogy sokunknak fogalma sincs arról, hogy milyen faji indentitásokat hordozunk a DNS-ünkben, milyen rejtett érzések és érzelmek irányítanak. (…)

Ami biztos, hogy mind egyediek vagyunk, mert lehet, hogy ugyanabba a családba születsz a testvéreddel, tehát a család genetikája ugyanaz, de mindenki más előzetes tapasztalatokkal lép be a családja energetikájába. Te és a testvéred lehetsz nagyon hasonló, de mégis más. Mind egyediek vagyunk, mert más mixtúra van bennünk a fajok DNS-ből, és azokból a kultúrákból, ahonnan előzetes tapasztalataid vannak.

Nekem ikreim vannak, ráadásul egypetéjűek. A testük, az összes sejtjük azonos, ugyanabból a két sejtből alakult ki. Külső szemlélőnek tökéletesen egyformák. De ami különlegessé teszi őket, azaz előzetes lélektapasztalat Tehát a jellemük más, eléggé különböző.

A ThetaHealing® tanítása szerint az egyén személyiségét megszabja a neveltetése - ezt alapsíkos hitrendszereknek nevezzük, a generációs vérvonal – ezek a genetikai hitrendszerek. Az, hogy a generációd, az őseid hol éltek, milyen területeken?

Mit gondolsz? Hány százalékban van magyar? Vagy szerb, vagy szlovák, vagy sváb, vagy tót, vagy román, esetleg ukrán? Van –e benned cigány vér? Ha voltak a felmenőid között echte németek és volt valamikor, valahonnan cigány felmenőd, mit gondolsz, milyen programok futtatsz a sejtjeidben? Egy kis belső konfliktus, belső ellenállás, valószínűleg megtalálható, ez mind attól függ, hogy hány % az egyik, hány % a másik, és még mi van mellette?

-         Te milyen mixtúrával rendelkezel?

Könnyen kiderítheted, ha arra gondolsz, hogy melyik országba szeretsz elutazni? Hova, melyik országba vágysz? Hova soha nem szeretnél utazni, ami ellen minden porcikád tiltakozik? Mind benned van, csak más %-os arányban.

Vagy, ha sokat utazol, tudod, hogy honnan térsz vissza nagyon kellemes élményekkel? Honnan nem akarsz hazajönni? Hol kedvesek veled az ottaniak? Vagy hol bánnak veled nagyon rosszul? Esetleg, van olyan hely, ahol atrocitások értek?

Vagy, melyik nyelvet tanulok könnyen? Melyik egyáltalán nem megy be a fejedbe? Ezek nagyon árulkodó jelek.

De ha ThetaHealing®-et tanultál, túl vagy egy-két alapozó tanfolyamon, akkor foglalkozz vele, nézd meg, figyeld meg, érezz bele, hogy mi van a sejtjeidben! Egyik kezeddel megfogod a másik alkarodat, a csupasz bőrfelületen, théta tudatállapotba, vagy más néven módosult tudat állapotba kerülsz a szokott módon és lekérdezed az információt, majd dolgozol vele, szintén a szokott módon, ahogy tanultad. Ezt a folyamatot itt a théta módszer szerint ásásnak nevezzük.

Ezeket az előzetes tapasztalatokat nevezi théta rendszere történelmi hitrendszereknek. Valamint történelmi hitrendszer még a kollektív tudatban lévő hitrendszerek is. A KT hitrendszere az, amit a többség elfogad igaznak. A nemzet igazsága.

Ha te most Magyarországon élsz, bár élhetsz külföldön is, de itt születtél és még ráadásul magyarnak is vallod magad, (de csak megsúgom, még nem is kell, hogy magyarnak valld magad hatással van rád az ország, amiben tartózkodsz. Ha nyaralni mész külföldre, akkor a másik ország van rá hatással, mert beléptél az energetikájába.

Szóval, maradjunk a magyaroknál! Szerinted, milyen a magyarok hitrendszere? Miben hisznek leginkább? Mit hisznek el magukról? Itt könnyű, az élet, vagy nehéz, esetleg a balsors tép?

Tehát, tudod, amit sok ember hisz, a tárolódik a kollektív tudatban. Még, ha te nem is így gondolkodsz, egyfajta befolyással van rád.

Vagy: Milyen Magyarország történelme? A magyar nyertes vagy vesztes nemzet általában?

Milyen volt az ősi magyarok történelme? Szerinted milyen most?

Ugye a mondák szerint Hunor és Magor a csodaszarvas nyomát követve indult el ebbe az irányba, Attila, a hunok királya folytatta a vándorlást és a törzsét elvezette a Kárpát-medencébe. Most mi a helyzet? (J) Nem megy jól a sorunk? Nem megfelelő a hely, a helyzet, amiben vagyunk, vagy valami más, hát menjünk tovább nyugatra! Sokak még mindig ezt a megoldást látják a rávezetőnek. Még ez a mentalitás, vagy emlék dolgozik bennük.

Az, hogy milyen országban nevelkedsz, vagy élsz, emellett az is lenyomatot hagy, a DNS-ben, hogy milyen vallással rendelkezel? Fogadod a vallásos kultúrákat, vagy tagadod őket? Zavar, vagy nem? Ha ateista vagy, az is egyfajta hitrendszer, ami dolgozik benned. Nem véletlen lettél az!

Az őseid milyen vallásúak voltak, a törzsek, a népek, ahol éltél? A legtöbb háború a vallások miatt tört ki és tör ki a mai napig, Isten nevében gyilkolták egymást az emberek.

Meg lennél lepve, ha tudnád, hogy milyen sok vallást gyűlölsz, anélkül, hogy tudnád. Légy tudatában annak, hogy ezek többsége nem tőled származik, megkaptad, mint egy kis csomagot a generációtól, és jön saját előzetes tapasztalataid alapján is.

A Világgal való kapcsolat tanfolyamon nagyon sok rejtett hitrendszerrel találkozik a tanuló, ennek zömét az előbb felsoroltak teszik ki.

A tested tele van információval, csak tanulj be olvasni benne!

Ezen a tanfolyamon arra készülünk, hogy hogyan találjuk meg és engedjük el ezeket az előítéleteket. Ez túl meg azon, hogy nem szeretünk valakit, mert más a bőrszíne, más kultúrából jött, mint a miénk, vagy, mint a számunkra megszokott. Ezen túlmenően, vannak-e előítéleteid azokkal szemben, akik túl okosak, vagy túl szépek, vagy túl kövérek, vagy azokkal szemben, akik túl nagy autóval járnak? És így tovább…

A TH Világgal való kapcsolat előfeltétele: TH Alap, Haladó, és Intuitív Anatómia vagy Alap, Haladó és Dig Deeper - Áss mélyebbre tanfolyamok! (J)

Molnár Erika

Master of ThetaHealing® 

ThetaHealing® Mester tanár                     

TESZEKMAGAMÉRT NAPOK

avagy Idő a cselekvésre

Az emberek többsége sok mindent megtesz a szüleiért, a testvéréért, a párjáért, a gyerekeiért, azért mert szereti őket. De valójában teszünk-e magunkért?

Az emberek 80%-a már csak akkor, amikor baj van. Amikor tarthatatlan az állapot, amelyben van, vagy akkor, amikor már kialakult egy betegség, ami felhívja a figyelmét arra, hogy valóban maga felé kellene már egy picit fordulnia, valóban tennie kellene magáért.

Sokszor a kényszerhelyzet az, ami aktiválja az embert, de jó lenne ha ilyen kényszerhelyzet nélkül valóban tennénk magunkért.

Erről szól ez az előadás sorozat sok-sok gyakorlattal, aminek az a célja, hogy megismerjük saját magunkat. Megismerjük a rendszert, amiben élünk: a generációt, ahonnan jöttünk, megismerjük a tágabb környezetünket: a kapcsolatot a kollektív tudattal, és az annál is tágabb környezetet a kapcsolatot az univerzális tudattal, az univerzális energiákkal.

TESZEKMAGAMÉRT NAPOK,

avagy ELŐADÁS SOROZAT

A TRANSZPERSZONÁLIS PSZICHOLÓGIA TÁRGYKÖRÉBŐL 

1.      alkalom TESZEKMAGAMÉRT 1. NAP

Téma: ÚJJÁSZÜLETÉS/REBIRTHING

SZÜLETÉSI MÁTRIXOK-SIKER MÁTRIXOK

ZAVAROK A NEMISÉG KÖRÜL

2017. Szeptember 23. (szombat 10.00-17.00)

 

2.      alkalom TESZEKMAGAMÉRT 2. NAP

Téma: SIKER, PÉNZ, CSILLOGÁS-A TEREMTÉS ALAPJAI

A PÉNZ, MINT ALAPENERGIA

GENERÁCIÓBÓL SZÁRMAZÓ PÉNZTEREMTÉSI PROGRAMOK

2017. December 8. (péntek 15.00-20.00)

 

3.      alkalom TESZEKMAGAMÉRT 3. NAP

Téma: ALAPENERGIÁK A GYAKORLATBAN 1.

FORRÁSENERGIÁK felépítése a testben (szeretet, ERŐ, szabadság, akarat),ERŐENERGIA –ERŐÁLLAT A TESTBEN. AKARATENERGIA, MINT HORMONÁLIS NYOMÁS

SZABADSÁGENERGIA VAGY FÜGGŐSÉG

Jelentőségük a mindennapokban. Évfordulós energiák.

2018. Január 13. (szombat 15.00-20.00)

 

4.      alkalom TESZEKMAGAMÉRT 4. NAP

Téma: ALAPENERGIÁK A GYAKORLATBAN 2.

FORRÁSENERGIÁK felépítése a testben (szeretet, erő, szabadság, AKARAT)

GYERMEKVÁLLALÁS, MEDDŐSÉG

SZAPORODÁSI PROGRAM

2018. Február 24. (szombat)

 

5.      alkalom TESZEKMAGAMÉRT 5. NAP

Téma: ÚJJÁSZÜLETÉS/REBIRTHING

8 SZÜLETÉSI MÁTRIX-SIKER MÁTRIXOK

DÖNTÉS HELYZETEK AZ ÉLETBE INDULÁSHOZ

2018. . Március..(szombat)

 

6.      alkalom TESZEKMAGAMÉRT 5. NAP

Téma: A PÁRKAPCSOLATOK DINAMIKÁJA

CSALÁDON BELÜLI SZEREPEK,

HIERARCHIA A PÁRKAPCSOLATOKBAN

SZEXOMATIKA

SUGÁRZÁSI NAPOK

2018. Április....

 

7.      alkalom TESZEKMAGAMÉRT 7. NAP

Téma: ALAPENERGIÁK A GYAKORLATBAN 3.

FORRÁSENERGIÁK felépítése a testben (SZERETET, erő, Szabadság, akarat

CSALÁDI KOHÉZIÓ, MELYIK SZEREPET JÁTSZOM

ÁLLATKERT A CSALÁDBAN

2018. Május....

 

8.      alkalom TESZEKMAGAMÉRT 8. NAP

Téma: AZ ELVESZETT IKERTESTVÉR, VALÓDIAK ÉS KÍSÉRŐK

A TÚLÉLŐ IKER TRAUMÁI, VESZTESÉGPROGRAMOK, ÉS AZOK HATÁSAI

VALÓDI ELENGEDÉS, A TÉMA GYÓGYÍTÁSA

2018. Június... 

Előkészületben:

- Párhuzamos dimenziók,

- Pozícióm a világban, értékhierarchia,

- Halálfolyamatok, jó és rossz halál értelmezése, Kilépési pontok az életből

- Hierarchia a párkapcsolatban, szerepek hierarchiája, feleség, szerető szerepe,

- Karma vagy Sors?

- Kommunikációs csatornák, Szellemi formák. Kollektív tudat, és/vagy Isten.

 

Vezeti: Molnár Erika

 Transzperszonális légzésterapeuta

Bejelentkezés: info.thetatechnika@gmail.com

06/70-507-5025

www.gyogyitolegzes.hu

KRISTÁLYELHELYEZÉS GYAKORLAT-UTAZÁS TÉREN ÉS IDŐN ÁT

A kristálykirakás az egyik legérdekesebb transzcendentális élményem.

Ki ne szeretné tudni, hogy honnan jött, mely erényekkel rendelkezik, mely tulajdonságát melyik ősétől, melyik generációból örökölte? Vagy, ki ne szeretné ismerni, megérezni a szent emberek, a felemelkedett mesterek tudását?

A kristálykirakás egyfajta irányított meditáció, amelyben kristályokat helyezünk a test köré.

Ez lehetővé teszi a hosszú ideig fenntartott théta állapotot, ahol az információk meglehetősen gyorsan és pontosan áramlanak a gyakorló felé. 

A KRISTÁLYGYAKORLATOT A KÖVETKEZŐKRE LEHET HASZNÁLNI:

-         - Ősi minták megtekintése,

-         - Genetikai emlékezet,

-        -  Jó, pozitív tulajdonságaink megerősítése, beintegrálása,

-         - Találkozás Ősökkel, Vezetőkkel, Szent Emberekkel, Gyógyítókkal

-         - A jövő felfedezése.

Amikor a kristálykirakás segítségével valaki visszamegy egy előző életbe, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az ott szerzett tapasztalat a saját korábbi életéből származik. Sok esetben ezek inkább genetikai minták, őseink genetikai emlékezete, amit sejtjeink tárolnak.

Garantáltan életed egyik legnagyobb kalandjában lesz részed! Utazás befelé, vagy ki az Univerzumba, dimenziókon vagy életeken át, előre vagy hátra az időben, vagy hova is? Ja, vagy most ők utaznak hozzám, mert fontos vagyok számukra? Értékes!?

TALÁLKOZÁS LELKI-SZELLEMI VEZETŐKKEL, NAGY TUDÁSÚ MESTEREKKEL

Ez a téma mindenkit tűzbe hoz. De még érdekesebb, amikor az ember saját maga tapasztalja meg! Van, amikor tudja, kivel kommunikál, van, amikor nem is érdekes a név, csak a tudás minőségére figyel, a számára egyértelmű közlésre.

Ők azok, akik leginkább szavak nélkül, gondolati úton közvetítik mondandójukat. Ha az emberek által ismert kommunikációra vársz, valószínűleg meg fogsz lepődni, mert nagyon érdekes módot választanak a közlésre; leginkább megmutatnak egy érzést, egy olyan érzést, amire szükséged van, és sokszor beáramoltatják a testbe azt. Az ilyen élményeket, mert olyannyira meghatározóak csak gyatrán tudjuk szavakba önteni, mert nincsenek rá szavak. És nem is a szó a fontos (vagyis csak nekünk, mert szeretnénk elmesélni másoknak is, hogy részesüljön belőle, de gyorsan rájövünk, hogy ez szinte lehetetlen, ez az, amit meg kell tapasztalni), hanem az élmény. Az, hogy sejtjeid ismerjék az érzésnek vagy erénynek a minőségét, hogy be legyen kódolva a DNS-be, mert attól fogva ismerni, tudni, érezni és érteni fogod az adott minőséget. Miért fontos ez? Mert, amire mintád van, azt tudod kezelni.

Példa a szentek minőségére: Jézus tudja a szeretetet, Mária tudja az anyát, Magdolna a nőt, a finom, de mégis határozott női teremtés minőségét tőle lehet megtanulni. Mózes ismeri az értéket, és ez által a pénz, a bőség minőségét. Miért őket említem? Nagyon egyszerű, mert ebbe a kultúrkörbe tartozunk, és mivel nekik volt földi életük, könnyen tudják közvetíteni az általuk megtapasztalt tudást. Ja és majdnem kihagytam: Szt. József egy olyan pasi, ja nem pasi, bocsánat, FÉRFI minőség nagybetűvel, hogy amikor először éreztem, a döbbenettől megszólalni sem tudtam, hogy ilyen létezik? Minden nőtársamnak kívánom, hogy legalább hasonlót ismerjen meg, és garantáltan lesz támasz és férfi minőség az életében. 

Szóval, kalandra fel! Aki megismeri a kristályelhelyezés gyakorlatot (ami egy kevésbé ismert ThetaHealing® technika), valószínűleg többször szeretné átélni azt.

Egy nagyon izgalmas játék, lehet így is nézni, de amint meghallod, megérted a küldöttet, tudni fogod, hogy túl minden játékon az egyik legnagyobb tanítást hozta számodra, kedvesen, végtelen elfogadással és nagy-nagy szeretettel. 

A kristályelhelyezés gyakorlatra lehet meghatározott céllal jönni, témával, vagy csak úgy, akarás nélkül. Úgyis az univerzum tudja a legjobb úton, s módon, hogy hol tartok és mi a következő lépés, amit meg kell tenni, a következő erény, amit be kell integrálni. Csak megengedem nekik, hogy tanítsanak, hogy segítsenek. 

A kristályelhelyezés gyakorlatnak előfeltétele nincs. Ezen a napon egy kis ízelítőt is kaphatsz a ThetaHealing® világából. De, aki ismeri ezt a módszert, érti, hajlandó is tenni érte, és nem csak a csodát várja, az tudja, hogy a negatív hitrendszereket, rossz programokat, traumákat kiásni szép, de sokszor folyamatos munka. A mai napon nem a nehézségeken keresztül haladunk előre, nem a rosszat térképezzük fel, hanem a pozitív dolgokra, jó tulajdonságokra, és életekre fókuszálunk. A kristálykirakás abban más, hogy most a jót keressük, amelyet elődeink hagytak ránk. És nagyon felemelő, amikor meglátjuk, hogy van, volt ilyen. Nagy lökést, lendületet, motivációt tud adni önmagad felfedezésének útján. Az ún. pozitív hitrendszereket erősítjük, töltjük be 10-100 szoros erővel egyfajta varázslatos módon. És a nap végére sokkal jobban értékeled magad, mint gondoltad volna!

A következő Kristályelhelyezés gyakorlás: 2018. Április 21. (14.00-19.00) Dunaharaszti

Molnár Erika

Master of ThetaHealing

www.thetatechnika.hu

LÉLEKTÁRS KERESTETIK

Lélektárs, mint divatos fogalom? Létezik ilyen, vagy ez is csak valami ezoterikus kiváltság?

LÉLEKTÁRS egy olyan létező, akit ismersz már egy más térből, más időből, valahonnan.

„ A lélektársak néha összhangban vannak, néha összeillenek, néha nem, de a szíved ösztönszerűen emlékszik rá és szereti őt. A lélektárs mágneses erővel hat rád, a szíved felgyorsul és a tenyered izzadni kezd. A lélektársban van valami különleges.” (V. Stibal)

LÉLEKCSALÁDUNKBÓL kikerülve érkezünk ide a Földre, hogy itt, mint egy tanulópályán beteljesítve az általunk választott tervet fejlődjünk, változzunk, elsajátítsunk vagy megerősítsünk sok-sok erényt, amivel változást hozhatunk létre belső világunkban, családunkban, a környezetünkben, és ezen keresztül az egész Univerzumban.

Van, amikor egyedül haladunk az úton, van, amikor kísérőkkel, társakkal, és ha szerencsénk van, lélektársakkal. Sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy rájöjjek, hogy sokféle lélektárs minőség létezik. Több nehéz helyzet volt, ami tanított erre, de volt sok vicces helyzet is, olyan, amikor felnéztem az égre, és nevetve mondtam fölfelé: „ Na jó, hülyének nézel, ne szórakozz velem!” Ugyanis az Univerzumnak nagyon jó humora van! 

Csak csendben jegyzem meg, hogy szeretünk magunknak nehéz helyzeteket kreálni, mert tudat alatt azt hisszük, hogy akkor az értékesebb, ja és a mai ezotéria is azt erősíti még, hogy le kell nulláznod magad ahhoz, hogy előreléphess. Szerencsére ma már másképp látom.

NEHÉZ, DE TANULSÁGOS TANULÓPÁLYA /ÉN SEM EGYEDÜL ÉRKEZTEM IDE 

Miért írom ezt le? Mert sokan vagyunk, voltunk ebben a helyzetben, sokkal többen, mint azt az olvasó gondolja! Két kísérővel érkeztem anyukám pocakjába, itt úgy hívják, őket hogy ikertestvér. Egy fiú és egy lány volt, a fiúval nagyon nagy volt a szimbiózis közöttünk, ő igazi lélektárs volt. Amikor pár hét múlva kiment a térből elsőként a magányosságot tapasztaltam meg. A hiány, az egyedül kell megcsinálnom a dolgokat, a nincs segítség érzését. Ezzel küzdöttem nagyon sokáig, elhittem, mert megtapasztaltam, hogy egyedül kell mindent végigcsinálnom. Egyedül is tettem a dolgom, és sok olyan élethelyzetet teremtettem, hogy magamra maradtam, csak magamra számíthattam.

Ebben az esetben, ha van az embernek lélektársa, -mert nekem volt, és nyilván nem dolgoztam fel az elvesztését, azon egyszerű ok miatt, hogy sokáig nem tudtam róla-, általában mit csinálunk? Nem engedünk oda senkit abba a minőségben, mert az a lélektárs helye, és mivel itt férfiről volt szó, a férfi helye be van töltve! Be tud lépni egy valós emberi lélektárs minőség? Nem.

De ez csak egy példa a sok közül. Sok-sok furcsa helyzetet tud produkálni az élet vagy inkább saját magunk?

LÉLEKTÁRS MEGTALÁLÁSÁT HÁTRÁLTATÓ TÉNYEZŐK

-          ha beéred kevesebbel,

-          ha mint a példa mutatta, áll már valaki azon a helyen,

-          ha energetikai kapcsolatban vagy az előző pároddal, társaddal,

-          ha nem zártad le a régi kapcsolataidat teljesen,

-          ha függő párkapcsolatokat alakítasz ki,

-          ha csak adni tudsz,

-          ha félsz kapcsolódni.

KI AZ IGAZI?

Valószínűleg több lélektársad is van. Néhányan előbb találják meg a Lélektársukat, mint ahogy szeretnék, vagy mint, ahogy felkészültek rá. Hányan élnek olyan párkapcsolatban, hogy találkoztak fiatalon egy társsal, de valahogy nem úgy alakultak a dolgok, mint tervezték? Szétváltak útjaik, majd évtizedek múlva újra találkoznak, és folytatódik minden elölről, csak már egy jobb minőségben. Valószínűleg mindketten sok mindent megtanultak már, bölcsebbek is lettek talán, vagy eljutottak odáig, hogy már tudják értékelni a kapcsolatot. 

Van úgy, hogy az életben több Lélektárs, vagy annak látszó egyén érkezik. Egy biztos, tudni fogod, hogy ő az!

Ezekkel az emberekkel feladatod van. Ezek a feladatok nagyon különbözőek lehetnek: le kell zárnod valamit a múltból, segítened kell neki, valamire tanítod, valamit tanulsz tőle, közös dolgokat kell megcselekedni, közös célokat kell elérni. Szóval leginkább valamilyen karmikus kapcsolatban vagytok.

Ha a feladat beteljesedett, vagy jön egy másik, és a két ember szépen halad együtt előre, vagy a kapcsolatnak vége. Ezt általában nem szeretjük észrevenni, mert gyakran fáj. Valószínűleg mindenki több tucat embert ismer, aki bármi áron megjavítaná a kapcsolatot, ami már végérvényesen lejárt, legalább is egyelőre.

LÉLEKTÁRSAT KERESEL, VAGY RABSZOLGÁT? 

Legbelül a legtöbb ember arra vágyik, hogy a szerelme legyen a társa, és minden egy személyben. Akinek adhat, és akitől kaphat, akivel elkezdheti és leélheti az életét, akivel még öregkorában is kéz a kézben sétál. Ő az Isteni Lélektárs, legalább is a ThetaHealing® rendszerében ezzel a névvel illetik.

Az emberek természetüknél fogva olyan emberrel szeretnének együtt lenni, együtt élni, akivel életre szóló, és jelentőségteljes kapcsolatot tudnak kialakítani. Az a fontos számunkra, hogy megtaláljuk azt a különleges embert, akiben megbízunk, akivel biztonságban vagyunk, és jól érezzük magunkat, aki a nagybetűs TÁRS. Nem a hátadon mászik fel valahova, és nem csak azért van, hogy szolgáljon téged!

Ezeket hívják függő kapcsolatoknak, amikor a másiknak a te erődre, vagy jelenlétedre van szüksége, egészen addig, amíg a célját el nem éri. Utána általában angolosan továbbáll, egy másik olyan „partnert” keresni, aki továbbszolgálja az ő érdekeit. (De ne vessünk rájuk követ, valószínűleg azért alakítanak ki ilyen silány kapcsolatokat, mert nem tanították meg őket szeretni. Mert nincs mintájuk a biztos kötésre, akkor meg honnan is tudnák, hogy hogyan kell azt csinálni?)

A kiforrott személyiséggel rendelkező emberek már nem függő kapcsolatot alakítanak ki. Jól vannak egyedül is. Tudnak élni és érvényesülni önmaguk is. Itt most sok szingli fog felsóhajtani, hogy de jó! Én ide tartozom! 

De nagyon sok ember azért marad társ nélkül, mert valami folytán fél beengedni egy másikat, fél kapcsolódni, ezáltal észre sem veszi, vagy folyamatosan elriasztja magától a jelentkezőket. Leginkább azért nem, mert elszenvedett már egy, vagy több olyan traumát, amit eddig nem sikerült feloldania.

LÉLEKTÁRSI MINŐSÉGEK - A KAPCSOLÓDÁS SZINTJEI

/Forrás: Vianna Stibal: Találd meg a lélektársad c. könyvéből/

1. Ikerláng: Az ikerláng olyan személy, mint amilyenek mi magunk vagyunk. Olyan, mintha a tükörbe néznél, és a magad problémáit látnád. Nem valószínű, hogy tartós kapcsolat lesz belőle.

2. Az inkompatibilis lélektárs: Ő egy olyan lélek, akit már korábban ismertünk egy más helyről, más időből, ezért már megvan az érzelmi és fizikai vonzalom. Nagyon könnyű vele szerelembe esni, mert emlékeznek rá a sejtjeid. Az inkompatibilis lélektárs lehet az, aki elvezet a valóban hozzád illő (kompatibilis) lélektárshoz. Azért küldte őt az univerzum, hogy meg tudd fogalmazni, hogy milyen lélektársat szeretnél valójában.

3. A csiszolatlan gyémánt: Ő olyasvalaki, akiben megvan az összes olyan tulajdonság, amely szükséges ahhoz, hogy kompatibilis lélektársak legyetek, csak még nem forrott ki teljesen, még nincs teljesen „kész”. Ő az, akin még lehet alakítani.

4. A befejezetlen ügyek miatt kialakuló lélektársi kapcsolat: Ők azok a lélektársak, - ahogy az elnevezésben is benne, van-, akiknek befejezetlen ügyeik vannak hátra, és emiatt lépnek be az életedbe. Valamit le kell zárni, valamit meg kell tanulni még egymástól. Általában a kapcsolat csak a feladat lezárásáig tart. 

5. A kompatibilis lélektárs: Ők olyan lélektársak, akik a jelen pillanatban tökéletesen illenek egymáshoz, de ha különböző tempóban fejlődnek, akkor a kapcsolat véget érhet. 

6. Kompatibilis élet-lélektárs: Ő olyan személy, aki végigkísér egész életeden, veled együtt változik, fejlődik, alakul. Ezek az emberek bátorítják, inspirálják, segítik egymást. Közöttük nagyon mély vonzalom van, ami kiállja a próbákat.

7. Isteni lélektárs: Ő több mint a kompatibilis lélektárs, méghozzá annyiban, hogy nem csak egy értéket, világnézetet, eszmét vallanak, hanem osztoznak a feladatban, amiért ide születtek. Ezt isteni időzítésnek nevezi a ThetaHealing®. Tehát ebben az inkarnációban ugyanazt az életfeladatot végzik egyszerre egy időben.

„Vannak, akik egyedül is képesek véghezvinni isteni küldetésüket. Az emberek többsége azonban nem szeret egyedül lenni. Tudod, miért? Azért, mert nem arra lettünk teremtve, hogy egyedül legyünk, hanem arra, hogy isteni küldetésünket egy számunkra rendkívül különleges ember segítségével és támogatásával vigyük véghez! Ez pedig azt jelenti, hogy küldetésünk egyik része nem más, mint hogy megtanuljuk, azt, hogyan szerethetjük a másikat maradéktalanul és teljesen.”

Kívánom minden kedves Olvasónak, aki vette a fáradtságot és végigolvasta ezt a kis összefoglalást, hogy találja meg a számára legjobb, legmegfelelőbb lélektársat, vagy vegye észre, hogy vele él!

Molnár Erika

Master of ThetaHealing®

www.thetatechnika.hu

A ThetaHealing technikáról

A THETAHEALING® technika sejt szintű gyógyuláson alapuló módszer, amely a betegségek lelki okát keresi és integrálja. Mint a nevében is benne van, théta (4-7 Hz/mp) agyhullámon működik, amely az intuíció, a memória, a kreativitás és a vizualizáció tere.

Ebben a állapotban az agyi tevékenység lelassul, és képesek leszünk a tudatalattiból  előhívni azokat az emlékeket, vagy érzéseket, amelyeket a sejtmemória tárol. Itt tárolódnak továbbá azok a programok, és hitrendszerek, amelyek alapján a mindennapjainkat éljük. Ezekből a programokból áll össze a személyiségünk, az érzésvilágunk. Sokszor úgy gondoljuk, hogy tudatosan élünk, de hogy élhet tudatosan valaki, ha nem ismeri az elméjében futó programokat?

Sokszor halljuk, hogy gondolkodjunk pozitívan, de önmagában a pozitív gondolkodás nem elég. Addig, amíg a tudatalatti hitrendszereink, vagy félelmeink befolyásolnak bennünket, addig csekély esély van a változásra. A théta a tudatalatti küszöbe, lehetőséget ad arra, hogy innen nézve a tudattartalmakat egyrészt felfedezzük azok működését, másrészt megváltoztassuk és integráljuk a nekünk megfelelő új működést. A régi önszabotáló mintákat lecseréljük minket segítő programokra. Ebben áll a ThetaHealing® csodája.

A ThetaHealing® az élet minden területén működik, oly módon, hogy azokat a  blokkokat és akadályokat semmisíti meg,amelyek meggátolják az egyént abban, hogy életét adottságainak és lehetőségeinek maximális kihasználásával élje.

A Théta technikával bármilyen blokk, elakadás, feloldható és megváltoztatható:

 • fizikai betegségek és a mögöttük megbúvó téves gondolati és érzelmi traumák kezelése,
 • stressz helyzetek a mindennapokban,
 • önszabotáló minták, szenvedélybetegségek kezelése,
 • családi traumák,  gyermekkorból származó traumák,
 • tanulási problémák, feszültségek, 
 • félelmek, fóbiák oldása,
 • önbecsüléssel kapcsolatos problémák,
 • testsúllyal kapcsolatos elégedetlenség,
 • depresszív állapotok, kimerültség, energiahiány,
 • szexuális élet blokkjai,
 • ideális élethelyzet, partner megteremtése,
 • ideális munkahely bevonzása,
 • női, -férfi minőség megerősítése
 • egyéb problémák.

Amennyiben érdeklődést váltott ki Önben ez a pár sor, és saját szemével, saját érzékeivel szeretne meggyőződni a módszer hatékonyságáról szeretettel várom akár személyes konzultáción vagy ThetaHealing tanfolyamokon. (Budapesten és Dunaharasztin)

Molnár Erika Master of ThetaHealing®

www.thetatecnika.hu

Tel: 06/70-507-5025

The Game of Life-Az élet játéka ThetaHealing tanfolyam

Akarsz játszani? A tanfolyam mottója: " A lehetetlen lehetséges." Három napon keresztül lépésről-lépésre bontja le a siker felé vezető akadályokat és építi fel a siker, a kiteljesedés felé az utat.
Arról szól, hogy életed "elszenvedőjéből" hogyan válhatsz az irányítójává. Hogyan lehet az "utas" helyzetből -amikor még a körülmények diktálnak-, életünk "vezetőjévé" válni, amikor a körülmények körénk rendeződnek. Arról szól, hogy hogyan lehet a hiányoldal helyett a van teréből teremteni és alkotó üzemmódba kapcsolni.
A tanfolyam tematikáját egy japán üzletember dolgozta ki, aki gyógyulásért fordul a ThetaHealing technikája felé. HIroyuki Miyazaki üzletemberként közel 20 évig dolgozott a Wall Street-en és ezt a tudást hozta be a ThetaHealing világába és fejlesztett ki a Game of Life tanfolyamot. Az üzleti világot ötvözi a spirituális tudással, ettől olyan sikeres és nagyszerű ez a tanfolyam.
A cél felé vezető lépcsőfokok a következők:
- Felszabadulás szülői minták, a generációs minták alól,
- Felszabadulás a múlt kötelezettségei alól,
- A társadalmi kötelezettségek alól,
- A kortársak irányítása alól,
- A bőség befogadása, kilépés komfortzónából,
- A valódi erő megélése,
- Tervezés, manifesztáció.

A három napos megtapasztalás több száz hátráltató hitrendszert érint, és ezeket fordítja át teremtő, azaz pozitív hitrendszerekké, gondolatokká.
Azzal, hogy elvágod a régi kötődéseket, megengeded magadnak, hogy kihozd magadból a legjobbat, és egyben meglásd az Életcélodat. Hiszen a vágyak akkor teljesülnek, ha azok egybeesnek az életcéllal és a isteni időzítéssel.

A tanfolyam előfeltétele ThetaHealing alap (DNS1) és haladó (DNS2) tanfolyam.
Ideje: 2018. December 15-17.
A tanfolyam Think által megszabott díja: 500 USD (145.000Ft)
Ösztöndíjjal, egyösszegű előzetes befizetéssel  120.000 Ft. Az ösztöndíj kérelemhez egy pár soros levelet kérek indoklással a info.thetatechnika@gmail.com címre.
A tanfolyamot ismétlőknek további 50% kedvezmény.

Az tanfolyam elvégzésével az amerikai központ (THinK – ThetaHealing institute of Knowledge) által kiállított oklevélben részesülsz, mely (és kizárólag ez) jogosít fel a konzulensi tevékenységre és arra, hogy részt vegyél Vianna, és aThetaHealing® további tanfolyamain.
A tanfolyamot Molnár Erika okleveles Master of ThetaHealing® tanár vezeti.

Helyszín: Békéscsaba,
Adrássy út 30. Szervező: ThétaDimenzió, Szántó Magdolna
A tanfolyamról több információt kérhetsz telefonon vagy e-mailben.

Jelentkezés: az info.thetatechnika@gmail.com címen lehetséges.


Üdvözlettel: Molnár Erika
Master of ThetaHealing
www.thetatechnika.hu
06-70-507-5025

 

süti beállítások módosítása